Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzanki z serem Camembert

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło tyle g ile waży ser
keczup łagodny 1 łyżeczka
chleb pszenny 4 kromki

Przepis i sposób przygotowania na: Grzanki z serem Camembert

Ser obrać ze skóry i utrzeć z masłem oraz keczupem na jednolitą masę. Masę nałożyć dość grubo na kromki pieczywa, poprószyć mieloną papryką. Kromki ułożyć na posmarowanej blasze lub w żaroodpornym naczyniu i wstawić na 5 - 7 minut do średnio nagrzanego piekarnika. Przed podaniem posypać posiekanym koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 10.05.2013 19:04
zapowiada się smacznie
Mati13 10.09.2012 19:43
smakowite
alaaa 02.08.2012 22:46
brzmi smacznie,,
mufinka79 12.05.2012 21:43
Szkoda, że bez zdjęcia, ale brzmi apetycznie, zrobię takie :)
Halusia 17.08.2011 14:50
Brzmi smacznie!
ben-ka 24.06.2011 13:14
dobre są,pomimo tych kalorii:)
SmacznaPyza 01.03.2011 09:59
kaloryczne, ale pyszne!
IZABELA29 21.06.2010 11:08
KOREKTA DO PRZEPISU * 1 ser Camembert, * tyle masła ile waży ser, * 1 łyżeczka keczupu, * 4 kromki pszennego chleba, * masło do posmarowania blachy, * 1 płaska łyżeczka mielonej słodkiej papryki, * posiekany koperek.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak