Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wędzona ryba w sosie

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wędzony pstrąg 1 szt
ogórek zielony 2 szt
śmietana jogurtowa 2 łyżki
rzeżucha 25 g

Przepis i sposób przygotowania na: wędzona ryba w sosie

Pstrąga obieramy ze skóry, kładziemy na półmisku i polewamy sosem otrzymanym z połączenia śmietany jogurtowej z posiekaną rzeżuchą i odrobiną soli. Ogórka obieramy kroimy w grube plastry i układamy dokoła półmiska, posypujemy resztką rzeżuchy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bogna61 01.10.2012 11:22
super smaczne
Katarzyna74 01.11.2011 08:35
apetyczne
adam1f 01.09.2011 00:07
pycha
Emilia22 14.08.2011 14:00
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak