Sposób przygotowania

Ogórki obrac i zetrzeć na tarce na plasterki. Marchew zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Cebule pokroić w krążki. Pietruszkę posiekać. Wszystkie warzywa wymieszać. Olej, ocet, sól i cukier wymieszać. I zalac tym warzywa, a następnei wymieszać. Poczekac ok. 20 minut az puszczą sok i po tym czasie nałożyć sałatkę do słoików i zalac sokie który się wytworzył. Słoiki dobrze zamknąc i pasteryzowac przez 4 minuty.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    smaczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !