Sposób przygotowania

Ryż ugotować wg przepisu na opakowaniu. Cebulę pokroić w kostkę, usmażyć na oleju. Dodać do niej przyprawy i podsmażać razem ok.2-3 minuty. Dodać posiekany czosnek i pokrojone w kostkę mięso. Podsmażać razem ok.10 minut. Wlać pomidory razem z zalewą i smażyć jeszcze kilka minut. Dodać ryż, wymieszać. Doprawić do smaku solą.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Rewelacja!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    twoją pasją jest chyba hinduska kuchnia
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Raczej mam ochotę na nowe smaki. I przyznam, że zasmakowały mi te potrawy. A tą szczególnie zachwycony był mój syn.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    super przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    bardzo interesująca potrawa...:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    muszę częściej w swojej kuchni gościć orientalne dania
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    pikantnie- podoba mi się
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Nie jadłam, ale z chęcią to nadrobię.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !