Sposób przygotowania

Jeśli nam przypadkiem zostały 4 muffinki z tego przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/159350/muffinki-bakaliowe.html, to proponuje je troche urozmaicić dodatkiem bitej śmietany i świeżych truskawek. Ubić na sztywno 100 ml schłodzonej w lodówce śmietany kremówki z 1 łyżeczką cukru i szczyptą soli. Do szprycy do kremów ze spiralną końcówką nakładać ubitą śmietanę i zrobić na wierzchu muffinki ślimaczki, po bokach i na środku, na każdej muffince ułożyć po 3 plasterki świeżych truskawek.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Pysznie wyglądają:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    mogę się poczęstować?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !