Sposób przygotowania

1. Filety opłucz, zrumień ze wszystkich stron na 1 łyżce rozgrzanej oliwy. Mięso zdejmij z patelni i oprósz sola oraz pieprzem. tosty pokrusz.
2. Natkę posiekaj, wymieszaj z chlebem, utłuczonymi ziarenkami czerwonego pieprzu oraz żółtkiem. Masę przypraw solą i sokiem z cytryny.
3. Zrumienione filety ułóż w żaroodpornej formie. Posmaruj przygotowaną masą. wstaw do piekarnika rozgrzanego do temp 225 stopni. Zapiekaj 5 min.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepisik na kurczaka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika63

    Fajny pomysł, taki inny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    świetne mięsko
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetny przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !