Sposób przygotowania

Pomidory przekrawamy na pół, na każda połowę kładziemy wiórki masła posypujemy pieprzem i solą, natkę drobno kroimy mieszamy z bułką tartą posypujemy nią pomidory. Tak przygotowane pomidory pieczemy na grilu około 5 min.Świetny dodatek do mięska.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    rewewlacja przy najbliższym grilowaniu wykorzystam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    rewewlacja przy najbliższym grilowaniu wykorzystam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    Świetne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    szkoda że sezon się powoli kończy
  • 0
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    pyszne pomidorki
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !