Sposób przygotowania

Galaretkę rozpuszczamy w wodzie. Odstawiamy. Po ok. 20 minutach wsypujemy do niej pokrojony rabarbar. Odkładamy do lodówki na 4 godziny. Gdy stężeje można jeść.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    myślałam że to przepis na ciasto z rabarbarem, a nie na zwykłą galaretkę - tytuł mylący..
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    ale na pewno dobre :D
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    orzezwiajaca galaretka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    ciekawy deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    a ten rabarbar jest surowy ? takiego to ja nie zjem, wolę ugotowany w kompocie czy w cieście
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    surowy rabarbar nie jest smaczny...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !