Sposób przygotowania

Serki camembert moczymy w rozbełtanym jajku a następnie dokładnie obtaczamy w bułce tartej i smażymy na głębokim oleju na złoty kolor.
Podajemy po przyrządzeniu polane sokiem malinowym.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    rarytas :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Ciekawa propozycja:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    bardzo ciekawy pomysł ;)
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    eliza135

    smacznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !