Sposób przygotowania

Fasolę moczymy dzień wcześniej całą noc , następnego dnia gotujemy ją w tej samej wodzie dodając kostki . W miedzy czasie mięso kroję w kostkę cebulę w pół krążki i posypuje wszystkimi przyprawami , mieszamy i wkładamy na pół godziny do lodówki , najlepiej to zrobić dużo wcześniej. Po wyjęciu z lodówki smażymy mięso z cebulą i dodajemy do gotującej się fasoli. Posypujemy pieprzem z młynka czyli kolorowym pieprzem świeżo zmielonym . Gotujemy tak długo aż wszystko będzie miękkie. Na koniec zabarwiamy przecierem i dodajemy zasmażkę z tłuszczu i maki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    kejt2

    Robię podobną
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    ja uwielbiam fasolkę:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    dawno nie jadłem, a tak bardzo lubię:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ogi18

    oj zjadłbym
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam fasolkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam fasolkę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ciekawska

    moja ulubiona zupka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !