Sposób przygotowania

Makaron ugotować w osolonej wodzie al dente.Przepłukać zimną wodą .Na oliwie zeszklić pokrojoną cebulę i czosnek.Dodać pokrojoną w paseczki pierś z kurczaka..Szparagi pokroić w plasterki.Dodać do całości ,smażyć 5 min,potem zalac mieszaniną śmietany i wina,dodać pietruszkę i pokrojoną bazylię.Doprawić do smaku ,gotować 5 min.na niewielkim ogniu.Do letniego farszu dodać pokrojoną mozzarellę i wymieszać.Gotowym farszem nadziewać muszle ,ułożyc je w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym masłem. Posypać parmezanem.Zapiekac w temp.180 przez 25 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    wow fajny przepis
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    pysznosci - w mojej ocenie rzecz jasna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !