Sposób przygotowania

mięso lekko rozbić,natrzeć sokiem z cytryny i przyprawą warzywną,zawinąć w folię spożywczą i włożyć do lodówki przynajmniej na pól godziny.paprykę oczyścić z gniazd nasiennych,pokroić w makaronik.pieczarki drobniutko pokroić.mięso obtoczyć w mące,obrumienić na tłuszczu na złoty kolor.dodać pieczarki i paprykę,następnie zalać połową szklanki wody,przykryć i dusić na małym ogniu do miękkości.obficie posypać posiekaną zieleniną.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    niema jak dobrze zjeść.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Pychotka:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    przypuszczam,że bardzo syte- no ale na myśliwego hi:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !