Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka pokroić na kawałki i marynować w mieszaninie oliwy i przyprawy gyros 1-2 godziny.Potem pierś obsmażyc na patelni.Przygotować pastę z tuńczyka-zawartość puszki zmiksować na gładką masę ,dodać kilka kropli soku z cytryny ,sól i pieprz do smaku .Dodać tarty chrzan -może być z dodakiem np.żurawiny .Bagietkę przekroić na ukośne kromeczki,posmarować pastą z tunczyka (można ją wycisnąć przez szprycę do masy),połozyć kawałek kurczaka, udekorować fragmentem liscia sałaty .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    ogormny mix a takie s najlepsze, eksperymentowac smakami trzeba;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !