Sposób przygotowania

Ziemniaki gotować 15 min, odcedzić, wyjąc środki. Do misek włożyć osobno ugotowany groszek i marchewki, dodać posiekane środki ziemniaków, masło i śmietanę, zmiksować. W rękaw cukierniczy włożyć zielone puree, napełnić połowę ziemniaków. pozostałe napełnić puree z marchwi, piec 20 min w temp 180 stopni.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    piekarz29

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre :D
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcin36

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !