Sposób przygotowania

Rozpuścić czekoladę i miód. Obrać banany na 4 części. Zanurzyć każdą cząstkę banana i pianki marshmallow do połowy w czekoladzie. Położyć na kawałku pergaminu do zastygnięcia na 5 minut. Zanurzyć wiśnie w czekoladzie. Podawać tak przygotowane lub z sosem cynamonowym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    Magda, ale wstawiamy swoje zdjęcia własnoręcznie przygotowanych potraw a nie zdjęcie strony z książki!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    heh cóż za \"precyzyjny: i \"oryginalny\" przekaz potrawy heh
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    kapitalna nazwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !