Sposób przygotowania

1. Miąższ z kabaczka pokroić w kostkę. Paprykę sparzyć, obrać ze skórki i pokroić w kostkę. Cebulę obrać, drobno posiekać. Pomidory obrać ze skórki, zmiksować.
2. Przygotować większy rondelek i rozgrzać w nim oliwę. Następnie włożyć do niego posiekaną cebulę, zrumienić. Dodać paprykę oraz miąższ z kabaczka. po chwili wlać zmiksowane pomidory. Dodać przyprawy i posiekany czosnek. Wszystko dusić ok 20 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    Super, takiego przepisu nigdy nie próbowałam, w ogóle jakos kabaczka traktuję po macoszemu ;) a tu takie ładne słoiczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    świetny zapasik:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    uwielbiam leczo
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    JOANNA16

    pycha))))))
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ppaulina

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    paniusiaewa

    Dobry pomysł. teraz czas na kabaczki i wszelkie dyniowate. Trzeba zrobić na zaś.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    paniusiaewa

    Dobry pomysł, jeszcze nie robiłam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !