Sposób przygotowania

Wymieszać wszystkie suche składniki razem, osobno wszystkie mokre. Szybko połączyć.
Nakładać 1/3 wysokości formy na mufinki ciastem, na środek wyłożyć 1/3 łyżeczki kremu czekoladowego (np. nutelli),w środku ułożyć migdał i na wierzch dać jeszcze odrobinę ciasta, żeby migdał był przykryty.
Piec 25 minut w temperaturze 170 stopni.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Ale pyszności!
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Świetny pomysł, koniecznie do wypróbowania.
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ale fajna niespodzianka
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię smaczne niespodzianki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !