Sposób przygotowania

Kiełbasę kroić wzdłuż i na kawałki po czym podsmażyć z cebulką. Pod koniec smażenia posypać kiełbasę starym serem lub ułożyć plastry długości kawałków kiełbasy. Po rozpuszczeniu się sera zdjąć z patelni. Podawać gorące z ketchupem i majonezem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Yvonne

    mamy takie same talerze :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    jak świat światem kiełbasa krakowska to gruba kiełbasa, zwykle podsuszana, krojona w cieniutkie plasterki a nie taka cienka w laskach... - możesz podać do tego dania jakąś inną dla przykładu?
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    wysmienita

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !