Sposób przygotowania

Zrobić pastę z przyprawy, soku z cytryny i oleju - natrzeć nią łososia .Zostawić w lodówce na 2 godziny.
Gotować w parowarze 20 minut ( od chwili kiedy woda zacznie wrzeć i parować )

Przed podaniem polać łososia rozpuszczonym masłem posypać pieprzem .

Oczywiście można użyć każdej innej przyprawy meksykańskiej w składzie której jest suszona papryka , cebula, czosnek, pieprz , zielona pietruszka , suszone pomidory + np. sos sojowy .

Podałam z ziemniakami i surówka z kapusty pekińskiej z papryką i majonezem .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    hmmm, wykwintne...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    smakowite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !