Sposób przygotowania

Pieczony schab( może być taki, który został nam z obiadu) kroimy w plasterki. Pieczarki i cebulę oczyszczamy i siekany w drobną kosteczkę. Do garnka z wodą dodajemy ziele angielskie, pieprz ziarnisty i liść laurowy. Gdy woda się zagotuje dodajemy pieczarki. Cebulę podsmażamy na oliwie i przekładamy do garnka. Gdy pieczarki będą miękkie dodajemy plastry schabu. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    świetnie się prezentuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Moje smaki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    lubię takie mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszny obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !