Sposób przygotowania

Piersi rozbić, moczyć w jajku z solą, panierować. Panierka jest bardzo dobra, należy bułkę wymieszać z otrębami pół na pół i dodać mak. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Nieco inna panierka, ale kurczak jak zawsze tak samo smaczny:))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajne
  • 5
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    muszę kiedyś wypróbować
  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Super
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !