Sposób przygotowania

Porcje rosołowe ugotować z pokrojonymi pieczarkami i pokrojoną marchewką. Dodać ziarenka smaku.
Mięso mielone wygnieść z jajkiem. Doprawić solą i pieprzem. Formować małe kotleciki.
Wrzucac do garnka z gotującymi sie pieczarkami i porcja rosołową. Gotować 10 minut. Wrzucić topione serki \"kiełbaski\" i dokładnie wymieszać. gotować aż serki sie rozpuszczą a zupa nabierze konsystencji lekko kremowej.
Podawać z ugotowanymi ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam ją
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam ją

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !