Sposób przygotowania

Mieszamy majonez z curry i ajerkoniakiem. Dodajemy wiórka. Jabłko obieramy i pozbawiamy gniazda nasiennego, polówkę ścieramy na tarce. Banana rozcieramy na papkę. Owoce wkładamy szybko do majonezu, aby nie ściemniały. Sos powinien mieć jednolita konsystencje. Podajemy do pieczonym mies i ryb

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    spróbuje go
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Ciekawy przepis!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    piekarz29

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcin36

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Basia10

    fajny pomysł na ten sos

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !