Sposób przygotowania

Robimy rozczyn z łyżki mąki , 2 łyżek ciepłego mleka i drożdży.
Odstawiamy na 15 minut.
Jajka rozmącamy i łączymy z mąką ,ciepłym mlekiem i rozczynem.
Wyrabiamy lśniące ciasto i odstawiamy na pół godziny.
Nakładamy dowolny farsz na kawałki ciasta i pieczemy przez 30 minut w temp 180* C.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    z kapustą kiszoną nie robiłam,kupuję zazwyczaj w sklepie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    takich jeszcze nie jadłam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    takich jeszcze nie jadłam:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    pyszności :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !