Sposób przygotowania

Kurczaka myjemy, osuszamy i kroimy w kostkę, oprószamy przyprawą Gyros- ja zużyłam całą torebkę bo lubię intensywnie i dobrze doprawione mięso. Rozgrzewamy patelnię wlewamy 2 łyżki oleju i smażymy mięso. Smażymy ok. 3-5 minut aby go nie wysuszyć, ma być soczysty. Kapustę pekińską siekamy, ogórki i ugotowane na twardo jajka również. W szklanej misy układamy: gorące mięso, następnie ogórki, całość polewamy ketchupem, kukurydza, majonez (można wymieszać śmietanę z majonezem), jajka, sól i pieprz. Na wierzch kapusta.
SMACZNEGO!

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Moja ulubiona sałatka w takim wydaniu - super!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    robiłam taką jest przepyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    najlepsza sałatka :) mniam :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kecaj0075

    o prosze, z jajkiem jeszcze nie robilem:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    lubie salatki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !