Sposób przygotowania

Z mąki, cukru, jajka i masła zagnieść ciasto, rozwałkować i dać na blaszkę. NADZIENIE rabarbar drobno pokroić, zasypać cukrem, dać do rondelka i wstawić do piekarnika, aby puścił sok. Sok odsączyć. Rozłożyć na cieście rabarbar, posypać bułką tartą. Z białek i 10 dkg cukru ubić pianę i dać na bułkę. Piec w ciepłym piekarniku, aż się zarumieni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wspaniałe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne lubię ciasta z rabarbarem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ja również uwielbiam ciasta z rabarbarem, są przepyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię takie ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne ciacho niedługo zacznie się sezon rabarbarowy to trzeba będzie wypróbować przepis:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Sezon rabarbarowy tuż tuż.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pycha ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pysznosci;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne ciasto
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    bardzo smaczne ciacho
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !