Sposób przygotowania

Owoce wsypać do alkoholu i odczekać nie mniej niż 3 miesiące.Nalewkę podawać zmrożoną i do mięsnych dań gorących.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Super!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    super, nie piłam jeszcze nalewki żurawinowej:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    na pewno smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Też nie piłam takiej nalewki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    świetna nalewka, uwielbiam żurawinę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna na długie jesienne wieczory
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    z żurawin nie robiłam,mocna ta nalewka:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !