Sposób przygotowania

Kapustę odcisnąć,posiekać,zalać wodą i gotować bez przykrycia.Do kapusty dodać pokrojone w kostkę mięso.Kiełbasę i boczek oraz cebulę pokroić w kostkę i przysmażone dołożyć do garnka z kapustą.Doprawić i gotować ok 3 godz. Dodać przecier i dokładnie wszystko wymieszać.Odstawić na jeden dzień.Bigos podajemy na ciepło z chlebem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pysznie wyglada...
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    lubię bigosik
  • 4
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    lubię bigosik
  • 3
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    pychaaa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Oj ja też lubię:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam, mam jeszcze zawekowany ze świąt i takiego mi narobiłaś smaka, że zaraz sobie odgrzeję :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bigos, zawsze na czasie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacja;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    z ochotą bym się poczęstowała

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !