Sposób przygotowania

Pieczark opłukać osuszyć odciąć trzonki.Kapelusze natrzeć sokiem z cytryny i oliwą,Trzonki oczyścić drobno posiekać podsmażyć na suchej patelni.Gdy płyn odparuje dodać oliwę i smażyć jeszcze chwilę.mieszając.Wymieszać z posiekaną zieleniną i przyprawami.Kapelusze obsmażyć z każdej strony przez 3 minuty na rozgrzanej oliwie.Tak przygotowane kapelusze faszerować gotową masą z trzonów i zieleniny,Piec w piekarniku ok 15 min w temp. 200 stopni

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    iwona332

    smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    uwielbiam pieczarki
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    tomcio

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Robię i są znakomite.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !