Sposób przygotowania

Z umytego jarmużu poodcinać ogonki i grube nerwy, cienko pokroić razem z papryką i jabłkiem, skropić sokiem z cytryny. Wymieszać ze śmietaną i posiekanym koprem. Doprawić do smaku i posypać posiekanymi orzechami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo pomysłowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczna !
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    nie robiłam jeszcze jarmużu
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    nigdy nie jadłam takiej sałatki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    fajne połączenie składników
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    bardzo smaczna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    nie widziałam bardzo długo jarmużu w sprzedaży:)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszna sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !