Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z fety, papryki, pomidorów i jajek

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

feta 270 g
papryka czerwona 1 szt.
papryka żółta 1 szt.
pomidor 3 szt.
oliwa 4 łyżki
jajko ugotowane na twardo 5 szt.
Sos sałatkowy grecki ziołowo-czosnkowy Prymat 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z fety, papryki, pomidorów i jajek

Fetę pokroić w kostkę. Pomidory sparzyć, obrać, pokroić w kawałki. Z papryk wykroić gniazda nasienne, pokroić w paski. Ugotowane jajka pokroić w ćwiartki. Warzywa, ser i jajka umieścić na talerzu, polać oliwą wymieszaną z sosem greckim. Podawać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 15.08.2011 10:38
pysznei wygląda, tak kolorowo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak