Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos do ryb i krewetek

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

majonez 1/2 szklanki
ketchup pikantny 1/2 szklanki
whisky 25 ml
sok z cytryny 1 łyżka
sól szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: sos do ryb i krewetek

Do majonezu dodajemy ketchup alkohol sok z cytryny i szczyptę soli i dokładnie wszystko mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emiliozo 20.09.2011 10:00
muszę wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak