Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masło czosnkowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

miękkie masło 100 g
duże ząbki czosnku 4
szczypta soli morskiej
natka pietruszki 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Masło czosnkowe

Wszystkie składniki wkładamy do miseczki i dokładnie mieszamy. Można zrobić to również za pomocą blendera. Gdy nie używamy od razu, schładzamy w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak