Sposób przygotowania

W garnku z woda gotujemy kość z lisciem laurowym i łyżką kucharka i czosnkiem .PO 15 min wkładamy warzywa. Seler,marchewka ,pietruszka,buraki strata na dużych oczkach .Kapustę poszatkowac i dodać do zupy . Gotujemy ok 10 min . Dodajemy barszcz w proszku ,dokąłdnie mieszamy .Doprawiamy pieprzem,sokiem z cytryny,kucharkiem .Zaciągamy śmietaną

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Mozna dodać posiekaną natke pietruszki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pycha, pycha, pycha!
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo ładny kolorek
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo ładny kolorek
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !