Sposób przygotowania

Mleko zagotowujemy z wanilia.Wanilie wyjmujemy.Czekolade zcieramy na tarce,zalewamy mlekiem i zagotowujemy.
Zoltka ucieramy z cukrem i wlewamy do goracego mleka,ubijajac trzepaczka przez okolo 10 minut.Zupe studzimy i wstawiamy do lodowki.Podajemy z biszkoptami,sucharkami lub bezami z pozostalych bialek.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !