Sposób przygotowania

Cebulę i czosnek pokrojone smażymy na oleju.
Marchewkę ścieramy , dodajemy do cebuli. Paprykę drobno kroimy i tez dodajemy do cebuli.
Dusimy .
Studzimy i dodajemy następnie jajko,twaróg i pietruszkę .
Przyprawiamy do smaku.
Muszlę gotujemy na pół miękko al dente z dodatkiem oleju i soli.
Wyjmujemy łyżą cedzakowa , napełniamy farszem.
Układamy w natłuszczonym naczyniu żaroodpornym,polewamy masłem.
Zapiekamy

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczne- makaron z nadzieniem - pycha!
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    z makaronem to ja wszystko lubię a jeszcze jak jest czosnek to nic więcej nie trzeba
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetny farsz, i danie też efektowne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !