Sposób przygotowania

Buraczki dokładnie myjemy, zawijamy w folię aluminiową i pieczemy do miękkości (ok. 1 godziny w temp. 200°C ale czas może się zmienić w zależności od wielkości buraka). Następnie upieczone buraczki cienko kroimy w plasterki. (ja nie zdejmuję skórki). Miód mieszamy z octem balsamicznym na jednolita masę i polewamy nim ułożone plasterki. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pomyslowe
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    ciekawy pomysł
  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Propozycja warta wypróbowania:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolajka

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Prosto i smacznie, buraczki z odrobiną octu balsamicznego dobrze smakują.
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Smaczne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Oj, to musi byc pyszne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !