Sposób przygotowania

Mięso pokroić w plastry, następnie w małą kostkę. Cebulę pokroić w piórka i posiekać czosnek, a następnie podsmażyć wszystko na oleju. Kiedy cebula się zeszkli, dorzucić mięso i smażyć wszystko przez około 5 minut. Potem przełożyć mięso do garnka i doleać przecier pomidorowy. Całość dusić na małym ogniu, aż mięso zmięknie. Kiedy mięso będzie miękkie, dodać pokrajaną w paseczki paprykę, ogórki pokrojone w talarki, przyprawę chilli oraz sos sojowy. Doprawić do smaku pieprzem i solą.
Sos wyłożyć na placek, złożyć na pół.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    wygląda ekstra:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !