Sposób przygotowania

Rabarbar oplukac.osuszyc,przekroic na kawaleczki.Rozgotowac w 100 ml wody i przetrzec przez sito lub zmiksowac blenderem
Przygotowac krem.utrzec zoltka z cukrem i starta wanilia.Dodac make ziemniaczana,wymieszac i powolii wlewac gorace mleko.Ubijac na parze,az zgestnieje,wymieszac krem z przetartym rabarbarem.Wlac na upieczony spod i wlozyc do piekarnika na okolo 30 minut w temperaturze 160 stopni

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !