Sposób przygotowania

Sos różowy: Ząbek czosnku obrać, zmiażdżyć. 1/2 szkl. majonezu wymieszać z 1/2 szkl. jogurtu i 1/2 szkl. ketchupu. Połączyć z roztartym czosnkiem.
Sos czosnkowy: Dwa ząbki czosnku zmiażdżyć, dodać 1/2 szkl. majonezu i 1/2 szkl. jogurtu, wymieszać.
Sos czosnkowo-ogórkowy: Ząbek czosnku zmiażdżyć, dodać starty, odciśnięty z soku ogórek, 1/2 szkl. majonezu i 1/2 szkl. jogurtu. Wymieszać.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    apetyczna \"aranżacja\"... :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata23

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !