Sposób przygotowania

Papryczki delikatnie przekroić wzdłuż,usunąć pestki.Wraz ze skórką cytryny,zalać i odstawić na 2 tygodnie.Przefiltrować,przelać do butelek.Odstawić na 3-4 miesiące.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    tego jeszcze nie robiłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    całkiem nieźle brzmi!
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo ciekawa:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Ulalalala..... :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    muszę spróbowac
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    takiej jeszcze nie kosztowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    supcio
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ossstre ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Musi być naprawdę ostra...
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Polecam dodać jeszcze pieprzu w kuleczkach oraz miodu ..:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !