Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 0,5 główki
rzodkiewka 1 pęczek
marchewka 2 szt.
papryka czerwona 1 szt
sos ziołowy 1 opakowanie
olej 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Wszystkie warzywa dokładnie umyć. Kapustę porwać na drobne kawałki, rzodkiewkę i paprykę pokroić w kostkę, marchew w drobne paski. Wszystko zalać sosem ziołowym zmieszanym z olejem. Dobrze wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina17 11.08.2011 18:10
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak