Sposób przygotowania

Schab kroimy w plasterki i lekko rozbijamy tłuczkiem. Nacieramy solą, na każdy plasterek kładziemy śliwkę suszoną i zawijamy w rulonik. Jajko rozbijamy z papryką słodką. Ruloniki schabowe maczamy w jajku, następnie obtaczamy w bułce tartej i smażymy na głębokim olej na kolor rumiany.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pomysłowy ..
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    fajnie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pycha taki rulonik
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mariola7

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !