Sposób przygotowania

Mięso umyć, pokroić w większą kostkę. Posolić i popieprzyć.Na gorącym oleju obsmażyć kawałki mięsa z każdej strony. Cebulę pokroić w piórka, papryczki przekroić na pół i wrzucić do mięsa. Zalać zimną woda, tak aby przykryła mięso. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć płomień i dusić pod przykryciem do miękkości. Dodać czosne i doprawić do smaku, wymieszać i zagotować.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,lubie takie smaki i mięska
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    lubię pikantne potrawy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowicie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowicie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowicie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !