Sposób przygotowania

Najpierw wstawiamy w garnku wodę z mięsem i zagotować , następnie wrzucić 2 marchewki pokrojone a 3 zostawić do starcia na tartce. Gotujemy ok 1 godziny następnie dodajemy cały przecier ze słoika i ziemniaki pokrojone w kostkę doprawiamy do smaku a na koniec gdy zupka już będzie gotowa to zabielamy jogurtem naturalnym .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nigdy nie widziałam przecieru ogórkowego
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    jest w każdym sklepie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    pycha !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !