Sposób przygotowania

Białka ubijamy na sztywno, dodajemy po woli cukier puder.
Dodajemy sok malinowy i delikatnie mieszamy.
Za pomocą szprycy formujemy na posmarowanej blaszce bezy.
Pieczemy 35-45 minut w temp 140stopni C.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    takie to bym z wielką chęcią zjadła:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawe. Ale chętnie zjadłabym je.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    radosna29

    swietny przepis na beziki
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    chętnie zjadłabym

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !