Sposób przygotowania

Galaretkę rozpuszczamy w wodzie zgodnie z przepisem na opakowaniu. Studzimy.
Budyń gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu. Studzimy.
W tortownicy rozkładamy biszkopty, między nimi układamy maliny.
Na biszkoptach rozsmarowujemy budyń a na min układamy kolejną warstwę biszkoptów. Ciasto zalewamy tężejąca galaretką.
Wstawiamy do lodówki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    tak :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziękuje :)
  • 0
    imgp0040-3
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !