Sposób przygotowania

Chleb razem z wędlina kroimy na kawałki.
Obieramy cebule i kroimy w plasterki razem z oczyszczonymi pieczarkami.
Na oleju podsmażamy wędlinę z cebula i pieczarkami.
Przekładamy do miski.
Dodajemy pokrojony chleb i połowę startego chleba.
Jajka roztrzepujemy i wlewamy do miski.
Doprawiamy do smaku.
Przekładamy do naczynia żaroodpornego o posypujemy reszta sera.
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 185* I pieczemy około 30 minut.
Podajemy z keczupem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawy sposób na wykorzystanie czerstwego chleba.
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    dobra gospodyni nic nie zmarnuje..
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajna zapiekanka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna zapiekaneczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !