Sposób przygotowania

Mięso dzielimy na 2 porcje. W garnku zagotowujemy wodę, wkładamy do wrzątku marchewkę (w całości) oraz mięso i gotujemy do momentu, aż będzie prawie miękkie. Następnie dodajemy drobno pokrojone pozostałe warzywa. Gotujemy całość na wolnym ogniu przez 10 minut (bez przykrycia). Wyjmujemy marchewkę i wołowinę. Mięso kroimy na mniejsze kawałki, marchewkę odrzucamy (można wykorzystać ją np. do sałatki). Zupę miksujemy, doprawiamy Kucharkiem, maggi oraz pieprzem. Przed podaniem układamy na zupie pokrojone mięso.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Renata16

    pyszna zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    koala

    mniamuśna
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    dobreee

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !