Sposób przygotowania

Fasolkę oczyścić, pociąć na mniejsze kawałki, ugotować w lekko osolonej wodzie do miękkości, odcedzić, przestudzić. Pomidory pokroić w półplasterki, cebulę w kostkę, a obranego ogórka wzdłuż na 4 części, a następnie w plasterki. Wymieszać fasolkę, ogórka, pomidory i cebulę. Dodać do nich majonez i jogurt. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    własnie przyniosłam z działki, ciekawy pomysł by dodac majonez
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    octo

    uwielbiam fasolk? szparagow?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszna sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !